Rakennusmaalaus Pohjanmaan alueella

Vaasan Maalaustyö on palveluksessasi, tarvitsit maalauspalvelua sitten uudis- tai saneerauskohteeseen, peltikattoihin tai ikkunoihin. Hoidamme ammattitaidolla myös teollisuushallien ruiskumaalaukset. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

Meiltä onnistuvat kaikki rakennusten sisä- ja ulkopuolisten seinien tasoitus- ja maalaustyöt. Työskentelemme sujuvasti kaikenkokoisissa kohteissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme joustaa projektisi tarpeiden mukaan ja työt valmistuvat aina aikataulussaan.

Kattojen ja ikkunoiden maalausta varten yrityksellämme on käytössään omat telineet ja nostimet, jotka mahdollistavat vaativissakin kohteissa työskentelyn. Teemme työmme huolellisesti ja turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Näin voimme taata parhaan mahdollisen tuloksen kaikissa projekteissa.

Teollisuushallien ruiskumaalauksissa käytössämme on moderni kalusto, jolla työjälki saadaan vastaamaan korkeimpiakin odotuksia. Kuulumme Luotettava Kumppani -verkostoon ja työjälkemme laadun takaa yli 40 vuoden kokemuksemme alalta.